KUNSTCOACHING

Wat

Ben je eraan toe om eens goed naar je werk te kijken en daar feedback op te krijgen? Dat kan. Ik ben graag je gesprekspartner die samen met jou je werk beschouwt en samen met jou daarop reflecteert. Ik kijk met kunstenaars- en met docentenogen naar je werk. En natuurlijk altijd met intense aandacht en met mijn hart. Ik ben kritisch en mijn feedback is immer opbouwend. Het is de bedoeling dat ik je verder help op je creatieve en artistieke pad.

Ik was gastdocent op St.Joost, de Rietveldacademie en de Willem de Kooning academie. Ik deel graag mijn kennis en vaardigheden.

Voor wie

Je hoeft geen professional te zijn om eens wat dieper door te willen praten over je werk. Een coachingsgesprek is voor iedereen die bevlogen tekent of schildert en daar verder mee wil komen.

Misschien zit je een beetje vast, dan kan ons gesprek je weer op gang helpen. Wellicht wil je een thema verder uitdiepen maar weet je niet hoe, of vind je het gewoon prettig een serieus gesprekspartner te hebben die jouw werk voorop stelt.

Hoe

Je neemt je werk (alles wat jij relevant acht) mee naar mijn atelier, we kijken daar samen naar. Naar aanleiding van wat we zien en van wat jij vertelt stel ik je vragen. En filosoferen we samen over de weg die je bewandelde. Alle aandacht voor jou en je werk. Ik kan je suggesties geven over hoe het verder aan te pakken en ook praktische materiaal- en technisch adviezen geven.

De ervaring heeft geleerd dat een gesprek meestal anderhalf uur duurt. Korter praten kan natuurlijk ook. Een uur kost 55 euro exclusief 21% btw.