ZATERDAGATELIER

Een boost voor je creativiteit

Vijf middagen vol teken- en schilderplezier. Een fijne werkruimte waar je gezamenlijk bevlogen bezig bent.  Je verkent jouw eigen creatieve pad. Het is stil in  de ruimte: iedereen is geconcentreerd aan het werk. Deze concentratie neemt jou mee, zo raak je in een geïnspireerde flow. Deze middagen zijn helemaal voor jou!

Jij neemt je eigen inspiratiemateriaal mee en ik zorg voor spannende en verfrissende opdrachten. Jouw creatieve proces krijgt een boost en het plezier van het doen spettert door de ruimte.

Dierbare dingen verbeelden

Het ‘dierbare ding’ dat als inspiratiebron dient neem je zelf mee van huis. Dat mag 5 middagen hetzelfde ding zijn, of steeds wat anders. Het moet iets kleins zijn, dat je in je hand kan houden. Het kan een oud stukje speelgoed zijn, een kledingstuk, iets moois uit de natuur, een stuk gereedschap. Het mag oud zijn maar kan ook gloednieuw wezen. Het is mooi als er een verhaal aan vast zit, maar dat hoeft niet. Als je je maar op één of andere manier verbonden voelt met het ‘dierbare ding’.

Hoe werkt het?

Elke zaterdag neem je een ‘dierbaar ding’ mee. Door mijn opdrachten benader je je onderwerp op heel veel verschillende manieren. Zo is het helemaal niet moeilijk om je een middag met datzelfde onderwerp bezig te houden. Je gaat naar huis met een stapel tekeningen en schilderingen waarin jouw ‘dierbare ding’ gevangen is op heel veel verschillende manieren.

Niet nu maar later?

Wil je niet nu maar later een keer meedoen? Als je je aanmeld voor mijn nieuwsbrief houd ik je op de hoogte en weet je als een van de eersten wanneer de nieuwe workshops beginnen.

Wanneer

5 zaterdagen | 13:30-17:00u
2024: 2/3, 16/3, 6/4, 20/4, 11/5

Waar

In mijn ruime en sfeervolle nieuwe atelier aan de Schielands Hoge Zeedijk 19h in Gouda.

Prijs

€ 315,= voor 5 middagen inclusief materiaal en papier.

VoorwaardenInschrijven

Je kan je inschrijven door het onderstaande formulier in te vullen

Deel workshop