Workshops uitgesteld ivm coronavirus, inschrijven nog mogelijk

Het zijn rare tijden. Sociale onthouding, wie had dat een aantal weken geleden kunnen verzinnen?
Het lijkt mij niet verstandig om de workshops in deze omstandigheden door te laten gaan. Ik wil ze daarom uitstellen tot nader order. Zodra de mogelijkheid er weer is om veilig bij elkaar te komen prik ik nieuwe data en gaan we alsnog van start. Iets om me op te verheugen, een vrolijk atelier vol tekenlustigen. Ik heb nieuwe krijtjes besteld, en de mooie les-ideeën al op papier staan.

Ik hoop dat iedereen gezond is en gezond blijft en dat ook de mensen die je lief zijn de dans ontspringen. Ik wens jullie veel sterkte in de komende weken, waarin we thuis veilige eilandjes scheppen. Hopelijk kan thuis tekenen een manier voor je zijn om balans te vinden en te houden. En er is natuurlijk de ontvouwende lente die zich op dit moment van haar zonnigste kant laat zien. Ik maak er het beste van.

Inschrijven is nog mogelijk.

Deel dit artikel