VOORWAARDEN 2022

update augustus 2022

Inschrijven AVOND ATELIER

Je schrijft je in voor de hele serie lessen op vaste data. Na inschrijving ontvang je een betalingsverzoek. Je inschrijving is definitief na de betaling hiervan.
Als de workshops van start zijn gegaan is ruilen van dag alleen mogelijk in overleg en indien er plek is.

Inschrijven ZATERDAG ATELIER

Je kunt per les betalen.

Na aanmelding voor het zaterdagatelier plaats ik je in een besloten WhatsApp-groep. Daarin deel ik extra informatie betreffende het zaterdag atelier.

Inschrijven ZOMER ATELIER

Je schrijft je in voor de hele serie lessen op vaste data. Na inschrijving ontvang je een betalingsverzoek. Je inschrijving is definitief na de betaling hiervan.

Aantal deelnemers

Als zich te weinig mensen hebben aangemeld neem ik tijdig contact met je op. Je kunt dan kiezen voor de opties geld terug of verplaatsen naar een andere datum.

Betaling en factuur

Betaling vindt plaats via een betaalverzoek en dient per omgaande te worden voldaan. Je inschrijving is pas definitief na betaling. Het lesgeld is inclusief koffie en thee en het gebruik van materiaal en papier.

Als je een factuur voor je administratie wilt ontvangen dan hoor ik dat graag.

Annuleren en restitutie

Annulering kan alleen via email (mieke(a)miekedehaan.nl) Tot 2 weken voor het begin van de workshop(s) ontvang je het hele bedrag terug minus €20,= administratiekosten. De datum van de ontvangst van de opzegging is hierbij bepalend. Annuleer je na die tijd dan is terugstorten van het cursusgeld niet mogelijk. Je mag natuurlijk wel iemand anders in jouw plaats laten komen.

Onverwachte verhindering van de docent

Als ik onverhoopt geen les kan geven geef ik dat zo snel mogelijk door, liefst via het door jou verstrekte mobiele telefoonnummer.
Ik zorg voor vervanging of de les wordt in overleg met de cursisten verplaatst. Mochten beide opties niet lukken dan stort ik het geld dat je voor die les betaalde terug.

Materiaal

Materiaal en papier is ruim aanwezig en zijn vrij te gebruiken.

Gebruik van de materialen is op eigen risico. Draag niet je nieuwste kleren, of bescherm deze met een schilderschort. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadiging van en/of vlekken in kleding of eigendommen.

Foto’s

Af en toe maak ik foto’s in de les. Deze beelden gebruik ik voor promotiedoeleinden op mijn website of diverse social media. Als je daar bezwaar tegen hebt dan hoor ik het graag voorafgaand aan de workshopserie via een mail. Anders ga ik ervan uit dat je met publicatie van foto’s akkoord gaat. Natuurlijk kan je tijdens de les ook aangeven of je wel of niet gefotografeerd wil worden.

Voorbehoud

Aan eventuele fouten in publiciteitsmateriaal zijn geen rechten te ontlenen.

Coronaprotocol

Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM.
Meedoen met de workshops is voor eigen risico.
Als je gezondheidsklachten hebt dan kom je niet.
Hoesten en niezen in de elleboog.
De ramen zijn open voor maximale ventilatie, of het professionele luchtverversingssysteem staat aan.