VOORWAARDEN 2022

update januari 2022

Inschrijven AVOND ATELIER

Tot het eind van de coronacrisis hanteer ik een flexibel systeem van losse lessen. Je komt op de dag/dagen die jou het beste uitkomen.

Je kunt per les betalen, en als je 4 of meer lessen avondatelier boekt en van tevoren betaalt ontvang je een korting van 10%.

Na aanmelding voor de losse lessen plaats ik je in een besloten Whatsapp-groep. Daarin stuur ik ruim op tijd de vraag wie er mee wil doen met de komende les en kan je aangeven of je komt.

Inschrijven ZATERDAG ATELIER

Je kunt per les betalen.

Na aanmelding voor de losse lessen plaats ik je in een besloten Whatsapp-groep. Daarin deel ik extra informatie betreffende het zaterdag atelier.

Inschrijven ZOMER ATELIER

Je schrijft je in voor de hele serie lessen op vaste data. Na inschrijving ontvang je een betalingsverzoek. Je inschrijving is definitief na de betaling hiervan.
Als je een factuur voor je administratie wil ontvangen dan hoor ik dat graag.

Aantal deelnemers

Het minimum aantal deelnemers is 4, het maximum is 8 personen. Als zich te weinig mensen hebben aangemeld neem ik persoonlijk contact met je op. Je kunt dan kiezen voor de opties geld terug of verplaatsen naar een andere datum.

Betaling

Betaling vindt plaats via een betaalverzoek en dient per omgaande te worden voldaan. Je inschrijving is definitief na betaling.
Als je een factuur wilt ontvangen voor jouw administratie dan hoor ik dat graag.

Het lesgeld is inclusief koffie en thee en het gebruik van materiaal en papier.

Restitutie van lesgeld

Teruggave van lesgeld is mogelijk als je een week van tevoren afzegt. (dus b.v. bij een les op dinsdag op de dinsdag ervóór, voor 19:30) Daarná vindt geen restitutie van het lesgeld plaats, maar mag je natuurlijk wel iemand anders in jouw plaats deel laten nemen aan de workshop.

Als er bij het afzeggen van vooruitbetaalde lessen minder dan 4 betaalde lessen over zijn dan vervalt jouw korting van 10% en verreken ik die met de teruggave van het lesgeld.

Ruilen van dag

Bij tijdig verzoek (uiterlijk 1 week van tevoren) is ruilen van dag mogelijk, indien er plaats is.

Er kunnen maximaal 8 mensen per avond deelnemen.

Onverwachte verhindering van de docent

Als ik onverhoopt geen les kan geven geef ik dat zo snel mogelijk door, liefst via het door jou verstrekte mobiele telefoonnummer.
Ik zorg voor vervanging of de les wordt in overleg met de cursisten verplaatst. Mochten beide opties niet lukken dan vindt restitutie van het betaalde lesgeld plaats.

Materiaal

Materiaal en papier is ruim aanwezig en zijn vrij te gebruiken. Indien van toepassing reinig ik het materiaal en de tafels en stoelen na de les conform het coronaprotocol van het RIVM

Gebruik van de materialen is op eigen risico. Het is aan te raden om niet je nieuwste kleren aan te doen of om een schilderschort te dragen. Ik ben niet aansprakelijk voor beschadiging van en/of vlekken in kleding of eigendommen.

Foto’s

Af en toe maak ik foto’s in de les, waarbij ik ervoor zorg dat je niet herkenbaar op de foto staat. Deze beelden gebruik ik voor promotiedoeleinden op mijn website of social media. Als je daar bezwaar tegen hebt dan hoor ik het graag en fotografeer ik je niet.

Coronaprotocol

Ik houd me aan de richtlijnen van het RIVM.
Meedoen met de workshops is voor eigen risico.
Als je gezondheidsklachten hebt dan kom je niet.
Hoesten en niezen in de elleboog.
De ramen zijn open voor maximale ventilatie, of het professionele luchtverversingssysteem staat aan.
We houden anderhalve meter afstand van elkaar.
Bij binnenkomst handen wassen met water en zeep, er zijn dispensers met papieren handdoekjes.
Het maximaal aantal deelnemers in mijn atelier is 8 personen.
De tafels zijn 2:10 meter lang, deelnemers zitten aan de kopse kant. Niemand hoeft gedurende de les te lopen.
Materiaal wordt van tevoren klaargezet.
Materiaal, tafels en stoelen worden door mij schoongemaakt na gebruik.
Je kunt ook je eigen penselen en kwasten meenemen als je dat wil. Die moet je thuis uitspoelen.