VERDIEPINGSATELIER

Wat is het VERDIEPINGSATELIER?

Om te beginnen: het verdiepingsatelier is een inspirerende en veilige plek. Waar iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat. In het atelier is volop ruimte om jouw teken- en schilderkwaliteiten verder te ontplooien en te verdiepen. Het plezier van samen aan het werk zijn wordt gecombineerd met een half uur onverdeelde aandacht voor jou en je werk. Iedereen komt in de 3 zaterdagmiddagen één keer aan de beurt voor een aandachtig één op één gesprek aan de hand van je werk.

Hoe werkt het?

Je hebt een ruime plek en gaat aan de slag met je eigen tekeningen. Je kunt mijn materiaal gebruiken of je eigen spullen meenemen. Ik geef geen opdrachten, je werkt zelfstandig. Je gaat verder met iets waar je al mee bezig was of start wat nieuws. Ik kan natuurlijk wel helpen met meedenken over welke richting dat ‘nieuws’ op zou kunnen gaan.

Je kunt ongestoord werken: deze middagen zijn voor jou en je werk. Omringd door opperste concentratie van de anderen ga je op vleugels. Er wordt tijdens het werken niet gepraat, dus er is echt ruimte om te ‘verdwijnen’ in dat waar je mee bezig bent. Dat stimuleert je om geïnspireerd je eigen weg te zoeken.

Alle aandacht voor jou en je werk

Voor iedere deelnemer plan ik op één van de drie dagen een moment in voor een verdiepingsgesprek van 30 minuten. Je kunt me aan de hand van je werk alle vragen voorleggen op artistiek en creatief gebied. Of het nou gaat over het thema waar je mee bezig bent, over materiaal, over teken- en schildervaardigheden, dat maakt mij niet uit. In dat half uur ben ik all yours en bepaal jij het gespreksonderwerp.

Tussen de verdiepingsgesprekken door is mijn expertise en enthousiasme beschikbaar voor zetjes in de rug, peptalk, meedenkerij en technische aanwijzingen.

In de pauze is er ruimte om de benen strekken en even te kletsen bij een kopje thee of koffie. Maar zelfs dán zijn er mensen die niet kunnen stoppen met werken 😉


En de kers op de taart ervaar je aan het eind van de dag. Dan maken we een aandachtig rondje langs elkaars werk en leer je van de aanpak van de anderen.


Het verdiepingsatelier is ongestoorde tijd voor jezelf,
een diepe creatieve duik waarbij je drijft op gezamenlijke flow
~
Ik geef je zetjes in de rug,
denk met je mee in je creatieve proces en geef technisch advies.


Wil je meer?

Ben je toe aan een uitgebreidere feedback? Dan kan je ook een afspraak maken voor een verdiepingsgesprek waarbij je mij helemaal voor jezelf hebt.

Niet nu?

Niet nu maar later een keer deelnemen? Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief dan houd ik je op de hoogte.

Wanneer

3 zaterdagmiddagen | 13:30 – 17:30u
2024: 13 januari / 27 januari / 10 februari

Waar

In mijn ruime en sfeervolle nieuwe atelier aan de Schielands Hoge Zeedijk 19h in Gouda.

Prijs

€ 225,= voor 3 zaterdagmiddagen met intensieve persoonlijke begeleiding en
één verdiepingsgesprek van 30 minuten in een van deze 3 dagen.
Inclusief materiaal en papier.

Voorwaarden*

Inschrijven VERDIEPINGSATELIER